Филми


- Режисьор : Луи Летерие- В ролите : Сам Уортингтън, Лиам Нийсън, Ралф Файнс, Джейсън Флеминг, Джема Артертън, Алекса Давалос, Мадс Микелсен, Люк Евънс, Изабела Мико, Лиам Кънингам, Ханс Матесон, Ашраф Барум и др.
- Държава : САЩ, Англия- Година : 2010 - Времетраене : 106 минути

- Резюме : Войната между боговете е на път да разруши света.Героят Персей (Сам Уортингтън), роден от боговете, но отгледан от хората, отчаяно и безуспешно се бори срещу Хадес (Ралф Файнс), злия бог на подземното царство, за да спаси семейството си.След като вече не му е останало нищо за губене, Персей тръгва на последна отчаяна мисия срещу злия бог, за да предотврати възможността той да получи сила от Зевс (Лиам Нийсън) и да отприщи ад на земята!Персей повежда своята армия надълбоко в забраненото подземно царство, където се изправя срещу демони и зверове! Там той би оцелял САМО ако приеме божественото си начало, проумее вярата си и създаде СВОЯ собствена съдба!
Снимки:
 

===============================================


Режисьор : Джъстин Лин
В ролите : Джейсън Тобин, Натали Кели, Брайън Тий, Сунг Канг, Лукас Блак и други
Държава : САЩ
Година : 2006
Времетраене : 123 минути
Резюме : Създателите на „Бързи и яростни” 1 и 2 ви предлагат най-скоростното и най-безумното продължение в историята – „Бързи и яростни: Tokyo Drift”.Когато излежалият присъдата си уличен състезател Шон Босуел (Лукъс Блек) се опитва да започне живота си на чисто в Токио, неговата пристрастеност към бързите коли и незаконните улични състезания стават причина да привлече вниманието на най-изкусните състезатели от японския престъпен свят.
Снимки :


==========================================================================


Режисьор : Оливие Мегатон В ролите : Джейсън Стейтъм, Наталия Рудакова, Франсоа Берлеан, Робърт Непър Държава : Франция Година : 2008 Времетраене : 103 минути
Резюме : Франк Мартин е принуден да транспортира Валентина - отвлечената дъщеря на Леонид Василев - главата на Агенцията за защита на природата за Украйна. Тя трябва да бъде пренесена от Марсилия, през Щутгард и Будапеща и крайната точка е Одеса, на Черно море. По пътя се откриват изключително много препятствия, като едно от основните са добре въоръжени мъже, изпратени от Василев, които трябва да попречат на работата му. Но на помощ на Мартин идва и инспектор Таркони. Друга основна пречка е и съпротивата на самата Валентина. Въпреки нейния циничен нрав и неговата съпротива да се забърка в тази мисия, Франк и Валентина започват да си хвърлят по-особени погледи и си допадат, докато бягат от смъртоносните капани и препятствия.
Снимки:



0 коментара:

Публикуване на коментар